NYTÅRS Wellington
TAKEAWAY 2024

UDSOLGT! UDSOLGT! UDSOLGT! UDSOLGT! UDSOLGT!

Nyd Feed Bistros populære Beef Wellington med vores signatur rødvinssauce til nytårsaften! Vi har færdiglavet hele retten, så du kun skal bage den derhjemme. 

Med en udførlig guide og minimal tilberedning kan du hurtigt trylle restaurantoplevelsen frem derhjemme og tage æren for det.

Afhent din nytårs wellington på Feed Bistro den 30. eller 31. december 2024, og lad os sætte smagen for en uforglemmelig nytårsaften!

VÆLG DATO FOR AFHENTNING AF DIN NYTÅRSMAD:

Nytårs wellington

FEED BISTRO
  • 30.
  • december

nytårs wellington

FEED BISTRO
  • 31.
  • december

Beef Wellington

  • Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveres med rødvinssauce.

395 pr. person

Minimumsbestilling: 2 personer
  •  

Praktisk info

Bestilling

  • Alle bestillinger foretages online via billetsalg her på siden.
  • Sidste frist for bestilling er den 26/12

Allergener

  • Gluten, løg, hvidløg, sennep, selleri, sulfitter

Afhentning

  • Din nytårsmad skal afhentes på den valgte dato mellem kl. 10-15 på Feed Bistro, Vesterbrogade 1p, 1620 København V.

Tilberedning

  • Indkøb: Æggeblommer + stegetermometer
  • 1) Tag wellington ud af køleskabet 30 minutter inden den skal bages, så den bliver stuetemperatur.
  • 2) Tænd ovnen på 225 grader varmluft
  • 3) Pak wellington ud af filmen, og læg den på et stykke bagepapir på en bageplade
  • 4) Pisk æggeblommer, og pensl wellington. Derefter kan der ridses mønster med en gaffel og dekoreres med havsalt, timian eller lign.
  • 5) Bag wellington til kernetemperatur på 30 grader (ca. 20-25 minutter). Brug lidt ekstra tid på at sikre dig, du rammer kernetemperaturen i midten af kødet.
  • 6) Lad wellington hvile indtil kernetemperatur når 50 grader. 
  • 7) Skær med en skarp kniv eller brødkniv. Servér! 
  • Se guide i denne video fra 22.55:

Tak

Vi vender stærkt tilbage!