selskabsmenuer på Feed Bistro

Et selskab defineres ved 9 personer og derover.
Alle i selskabet skal vælge samme menu.

All-IN MENU

3 timer

1340 pr. person

5 serveringer

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

3 timer

Snacks

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

995 pr. person
uden fri bar

Tasting menu

2,5 timer

1090 pr. person

4 retter

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

Snacks

Forret

Hovedret

Dessert

745 pr. person
uden fri bar

Signatur Menu

2,5 timer

940 pr. person

3 retter

Fri bar i øl, vin, sodavand & vand

2,5 timer

Forret

Hovedret

Dessert

595 pr. person
uden fri bar

På Feed Bistro er vi stolte af at skabe en livlig og imødekommende atmosfære for alle vores gæster. Vi er begejstrede for at tilbyde den perfekte ramme til din næste fejring eller begivenhed. 

Alt du ser på de forskellige selskabsmenuer bliver en del af middagen. I skal derfor ikke vælge mellem de forskellige retter – blot glæde jer til at smage dem alle. Vi garanterer rigeligt med mad og en masse forskellige smagsoplevelser.

 Allergener

Vores menu kan laves både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, ligesom vi tager højde for diverse allergener. Send din forespørgsel med ønsker og antal, så hjælper vi dig.

Lidt mere krymmel på toppen?

Skal du og dine gæster have det lidt ekstra lækkert,
kan du tjekke vores opgraderingsmuligheder.
Klik her & se mere

Vi serverer denne menu til og med d. 2. juni 2024

Inkluderet i fri bar

Hvidvin

Chardonnay, Alameda, 2022

Rødvin

Cabernet Sauvignon, Alameda, 2021

ØL

Tuborg Pilsner & Classic

Soft drinks

Diverse sodavand
Vand m./u. brus

Add-On: Cocktailpakke

+195 pr. person

Tilføj cocktails til din aften:

Fri bar i:


Mango Twist
Feed ‘N’ Stormy
Paloma
Feeds G&T

Opgradér din vinpakke

+295 pr. person

Hvid

Chablis, Lucie Thieblemont
Frankrig, Chablis, 2022

Rødvin

Barolo, Mauro Molino​
Italien, Piemonte, 2019

All-IN Menu

1. SERVERING

Tatar & Caviar
Rørt Wagyu tatar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold caviar.
Tun Confit
Confiteret tun med peanutcreme, citrongræsmayo & bonitoflager.

2. SERVERING

Wagyu Arancini
Friteret risottokugle med braiseret Wagyu & citronmayo. Toppet med Wagyu carpaccio.
Wagyu “Sashimi”
Lynstegt Wagyu sashimi med Wagyu fedtegrever, brunet smørmayo & friskrevet trøffel.

3. SERVERING

Katsu Sando Slider
Pankofriteret Wagyu mørbrad i briochebolle. Serveret med Jacobs signatursauce med chili & honning

4. SERVERING

Bøf Wellington
Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce.
(Kan laves uden parmaskinke)

5. SERVERING

Chokolade fudge
Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade, yuzu & karamelliserede hasselnødder

Tastingmenu

Snacks

Tatar & Caviar
Rørt Wagyu tatar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold caviar.
Fræk Flæsk
Langtidstilberedt svinebryst med Gold caviar, syltede rødløg, brunet smørmayo & karse.

Forret

Skærebrættet
Tun Confit – Drue Bruschetta – Feed Lollipops – Wagyu Arancini

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce.
(Kan laves uden parmaskinke)

Dessert

Chokolade fudge

Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade, yuzu & karamelliserede hasselnødder

Signaturmenu

Forret

Skærebræt
Tun Confit – Drue Bruschetta – Feed Lollipops – Wagyu Arancini

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce.
(Kan laves uden parmaskinke)

Dessert

Chokolade fudge
Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade, yuzu & karamelliserede hasselnødder
Udfyld dine ønsker og behov, så vender vi tilbage til dig.

Tak

Vi vender stærkt tilbage!