WAGYU EVENTS PÅ FEED BISTRO

Jacob Jørgsholm og vores køkkenteam har sammensat en tastingmenu bestående af 16 unikke smagsoplevelser som bl.a. indeholder ekstreme mængder af en lang række forskellige Wagyu og kobe udskæringer, caviar, trøfler, hummer og meget mere.

KOMMENDE EVENTS

WAGYU EVENT

FEED BISTRO
  • 23.
  • januar

WAGYU EVENT

FEED BISTRO
  • 30.
  • januar

WAGYU EVENT

FEED BISTRO
  • 6.
  • februar

A WORLD OF WAGYU

15 -RETTERS TASTING MENU

1695

  •  

Første servering:

Serveres af Jacob i cocktailbaren
  • Flamberet A5 wagyu
  • Wagyu tatar & Caviar

Anden servering:

  • Wagyu & Shiitake ramen
  • Iberico & Rejedumpling

Tredje servering:

  • Iberico, Trøffel & Rösti
  • Presa, Kartoffel & Portvinsglace

Fjerde servering:

  • Hummerravioli, Parmesan & Caviar
  • Wagyu & Yellowfin tuna tonnato

Femte servering:

Serveres i cocktailbaren
  • Flamberet A5 Kobe tatar
  • Wagyu & Hamachi nigiri

Sjette servering:

  • Grillet Wagyu sashimi, Fedtegrever & Trøffel
  • Wagyu bøf bearnaise

Syvende servering:

  • Katsu slider

Ottende servering:

  • Vaniljeis, Caviar & Hasselnød
  • Citron fromage, Hvid chokolade & Caviar

VINMENU

995

  •  

Første glas

  • Ossian Vides, Verdejo, Castilla y Léon, Spanien, 2020

Andet glas

  • Chablis 1. Cru, Vaillon, Bourgogne, Frankrig, 2022

Tredje glas

  • Ampelos, Pinot Noir, Californien, USA, 2021

Fjerde glas

  • Ampelos, Pinot Noir, Californien, USA, 2021

Femte glas

  • Brunello Il Poggione, Sangiovese, Toscana, Italien 2017

Sjette glas

  • Abstract, Grenache, Napa Valley, USA, 2020

Syvende glas

  • Icewine Söhne Schmidt, Riesling, Tyskland, 2020

DRINKSMENU

645

  •  

Første glas

  • Lillet & Grapefruit

Andet glas

  • Sloe Gin Sour

Tredje glas

  • Brooklyn Pilsner

Fjerde glas

  • Brooklyn Pilsner

Femte glas

  • Spicy Margarita

Sjette glas

  • Thyme for Whiskey

Syvende glas

  • Limoncello