WAGYU EVENTS PÅ FEED BISTRO 

Efter flere succesfulde events åbner vi nu op for endnu flere aftner med verdensbedste kød i fokus.

Jacob Jørgsholm og vores køkkenteam har til disse aftener sammensat en tasting menu bestående af 15 unikke smagsoplevelser som bl.a. indeholder ekstreme mængder af en lang række forskellige Wagyu og kobe udskæringer, caviar, trøfler, hummer og meget mere.

Vi glæder os til en masse fantastiske events!

Første servering:

Wagyu østers
Wagyu striploin carpaccio, trøffel, æggeblomme
Confiterede vagtel lollipops

Anden servering:

Hummertartar & Caviar
Wagyu Sashimi, fedtegrever, trøffel
Flæsk & Caviar

Tredje servering:

Flamberet Japansk A5
Wagyu, jomfruhummer & caviar nigiri

Fjerde servering:

Wagyu bearnaise tartar
Wagyu, lobster & Caviar dog
Wagyu tonnato & tun sashimi

Femte servering:

Sprød ravioli, confiterede wagyu kæber, portobellosauce
Wagyu Wellington Forårsrulle
Katsu slider

Dessert:

Vaniljeis, Beluga caviar & hvid trøffel

VINMENU

Første servering:

Champagne Billecart Salmon Brut, Champagne, Frankrig

Anden servering:

Pouilly Fussé, le Clos 1er Cru, Domanie de Bellene, Bourgogne, Frankrig

Tredje servering:

Beaune 1er Cru, Hommage a Francoise Potel, Domanie de Bellene, Bourgogne, Frankrig

Fjerde servering:

Châteauneuf du Pape, Domanie Vieux Telegraphe, Rhône, Frankrig

Femte servering:

PS, Bodegas Aalto, Castilla y Leon, Spanien

Dessert:

Maury Rouge, Millesime, Mas Amiel, Languedoc Roussillon