Nytår på Feed Bistro 2025

5 retters Nytårsmenu inkl. tilpasset vinmenu à 5 glas

Vi tilbyder et helaftensarrangement med to forskellige menuer, hvor gæster kan vælge ankomsttidspunkt mellem kl. 17.30 og 19.30.
Vi hopper ind i det nye år sammen kl. 00:00.
Restauranten lukker kl. 01:00.

Nytårsmenu - Wagyu Bearnaise

2145 pr. person

Min. 2 personer

Nytårsmenu - Bøf Wellington

1995 pr. person

Min. 2 personer

Du betaler 500 pr. person i depositum via linket og resten på aftenen.

Vi glæder os!

Nytårsmenuen 2025

Wagyu Bearnaise

1. SERVERING
Hamachi sashimi
Hamachi sashimi, wasabi-agurke relish & hvid soya sauce
Wagyu-tartar & caviar
Rørt Wagyu-tartar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold Caviar
2. SERVERING
Wagyu Ramen
Wagyu Ramen m. cremet Wagyu-kyllinge fond, stegt Wagyu, svampe & vagtel æg
Wagyu Croquette
Wagyu Croquette m. braiseret Wagyu, kartoffel, røget piment mayo & Wagyu carpaccio
3. SERVERING
Katsu Sando Slider
Pankofriteret Wagyu mørbrad i briochebolle. Serveret med Jacobs signatursauce med chili & honning
4. SERVERING
Wagyu Bearnaise
Wagyu culotte MBS 8-9 med hasselback-kartofler, broccolini & bearnaise sauce
5. SERVERING
Saltet Karamel Crème Brûlée
Salt Karamel Crème Brûlée med friske bær

Nytårsmenuen 2025

Bøf Wellington

1. SERVERING
Hamachi sashimi
Hamachi sashimi, wasabi-agurke relish & hvid soya sauce
Wagyu-tartar & caviar
Rørt Wagyu-tartar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold Caviar
2. SERVERING
Wagyu Ramen
Wagyu Ramen m. cremet Wagyu-kyllinge fond, stegt Wagyu, svampe & vagtel æg
Wagyu Croquette
Wagyu Croquette m. braiseret Wagyu, kartoffel, røget piment mayo & Wagyu carpaccio
3. SERVERING
Katsu Sando Slider
Pankofriteret Wagyu mørbrad i briochebolle. Serveret med Jacobs signatursauce med chili & honning
4. SERVERING
Beef Wellington
Oksemørbrad i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce
5. SERVERING
Saltet Karamel Crème Brûlée
Salt Karamel Crème Brûlée med friske bær

Vinmenu

à 5 glas
Pouilly-Fumé, Frank Millet, Sauvignon Blanc
Loire, 2023
Polvorette Bodegas Emilio Moro, Godello
Bierzo, 2024
Saint Emilion Grand Cru, Puy Razac Saint Emilion
Bordeaux, 2022
Malleolus Bodegas Emilio Moro, Tempranillo
Ribera del Duero, 2022
Monbazillac, Chateau Roussette

Tak

Vi vender stærkt tilbage!