Signaturmenu


Forret

Skærebrættet
Guldske / Drue Bruschetta / Kammusling Ceviche / Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

All in? Tilføj:
Friskrevet trøffel: +75,-
Feed label Gold caviar: +395,-

Dessert

Saltkaramel Creme Brulée
Klassisk creme brulée med twist af saltet karamel. Serveret med friske bær

 

495,- pr. person

(Bestilles af min. 2 personer)

Vinmenu

Standard, 3 glas: 395,- 


Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay
USA – Californien – 2018 

Monte Chiaro Chianti 345 Reserva , Sangiovese Chianti
Toscana – Italien – 2018

Olivini Condolcezza, Trebiano di Lugana
Veneto – Italien – NV

Premium, 3 glas: 495,- 


Seguinot-Bordet Petit Chablis, Chardonnay
Bourgogne – Frankrig – 2019 

Malleolus Bodegas Emilio Moro, Tempranillo
Catalia y Leon – Frankrig – 2018 

Eishewine, Schmitt Sohne, Welschriesling, Ortega, Optmia
Rheinhessen – Tyskland – 2016

Start med et glas Champagne: +120,-


Mandois Brut, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Frankrig – Champagne – NV 

Snacks


  • Guldske
    65,-

    1 stk. Feed label Gold caviar, smørristet boghvede & pisket creme fraiche

  • Kroketter
    75,-

    3 stk. Confiteret svinebryst, kartoffelmos, Gammel Knas & brunet smørmayo

  • Wagyu Wellington Forårsrulle
    145,-

    2 halve wagyu flap meat MBS 8-9, duxelles af svampe, bresaola, trøffelmayo & friskrevet trøffel

  • Fræk Flæsk
    145,-

    2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, syltede rødløg & brunet smørmayo

  • Wagyu “Sashimi” (2 stk)
    195,-

    Lynstegt wagyu sashimi MBS 8-9 med wagyu fedtegrever, brunet smør mayo & frisk trøffel

  • Tatar & Caviar
    495,-

    Rørt wagyu tatar, pisket creme fraiche & rødløg. Serveret i vafler toppet med 30 g. Feed label Gold caviar

Forretter


  • Drue Bruschetta
    85,-

    Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

  • Kammusling Ceviche
    135,-

    Kammusling vendt med chili, agurk, æble & frisk lime. Toppet med ørredrogn & aromatisk koriander

  • Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
    145,-

    Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu fedt, cognac og skalotteløg.
    Toppet med kartoffelchips og bearnaise mayo 
    Friskrevet trøffel +75,-

  • Katsu Sando Slider
    295,-

    Briochebolle med pankofriteret australsk wagyu mørbrad serveret med Jacobs signatursauce lavet på wagyu fedt, tomat, honning & chili

  • Skærebrættet
    145,- pr. pers.

    4 Feed Klassikere:
    Guldske
    Drue Bruschetta
    Kammusling Ceviche
    Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar

    (Bestilles af min. 2 personer)

Hovedretter


  • Oksemørbrad Rigatoni
    165,-

    Pasta med oksemørbrad, svampe, cremet parmesansauce, forårsløg & sprød salvie.
    (Kan laves vegetarisk uden kød, men med ekstra svampe)
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: + 75 kr

  • Blomkål & Trøffel (v)
    165,-

    Smørstegt blomkål, trøffelpuré, urtesalat, syltede rødløg, røgede mandler & saltet æggeblomme med trøffel
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: + 75 kr

  • Helleflynder, Chorizo & Hummersauce
    215,-

    Smørstegt helleflynder, stegt chorizo, perlespelt &  grønt. Serveret med hummersauce & fennikel crudité

  • Bøf Wellington
    345,-

    Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce
    (Bestilles af min. 2 personer)
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: +75,-
    Feed label Gold caviar: +395,-

Sides

  • Feed Fries
    55,-

    med timian & aioli

  • Trøffel Fries
    65,-

    Med frisk estragon, havsalt, friskrevet trøffel & bearnaisemayo

  • Kroketter
    75,-

    med svinebryst, brunet smørmayo & Gammel Knas

  • Caviar
    395,-

    Feed label Gold caviar 30 g.

Desserter


  • Fried Apple Pie
    85,-

    Hjemmelavet vaniljeis serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade 

  • Saltkaramel Creme Brulée
    85,-

    Klassisk creme brulée med twist af saltet karamel serveret med friske bær.
    Tilkøb:
    Dagens sorbet 45,-

  • Fransk Brownie
    85,-

    Kraftig mørk chokoladebrownie serveret med hvid chokolade ganache, friske bær & mandelnougatine

  • Flamberet Taleggio
    95,-

    Flamberet Taleggio ost serveret med havtorn kompot & ristede mandler

  • Happy Ending
    145,-

    2 stk. confiteret svinebryst med sprøde svær, Feed label Gold caviar, syltede rødløg & brunet smør mayo