Signaturmenu


Forret

Skærebrættet
Guldske / Wagyu Carpaccio / Drue Bruschetta / Kammusling Ceviche

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

All in? Tilføj:
Friskrevet trøffel: +75,-
“Søllerød salt”: +395,-

Dessert

Vælg frit fra dessertkortet

495,- pr. person

(Bestilles af min. 2 personer)

Vinmenu

Den Lette, 3 glas: 345,- 


Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay
USA – Californien – 2018 

La Coppia Chianti Classico, Corsignano, Sangiovese
Italien – Toscana –  2017 

Château Le Pin Sacriste, Sauvignon Blanc, Semillion, Muscadelle
Frankrig – Bordeaux – 2019

Den Tunge, 3 glas: 475,- 


Chablis, Roche de Bellene, Chardonnay
Frankrig – Bourgogne – 2018

Brunello di Montalcino, Tenuta Brunelli, Sangiovese
Italien – Toscana – 2016 

Château Lamourette, Sauternes, Sauvignon Blanc & Semillon
Frankrig – Bordeaux – 2010

Start med et glas Champagne: +120,-


Mandois Brut, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Frankrig – Champagne – NV 

Snacks


  • Østers Naturel – Gillardeau
    45,-

    1 stk. Fersk Gillardeau østers serveret med citron & vinaigrette

  • “Tom Kha” – Gillardeau
    55,-

    1 stk. Fersk østers med skum af kokos, citrongræs & ingefær. Skilt med kaffir-limeolie

  • Guldske
    65,-

    1 stk. Feed label Gold caviar, smørristet boghvede & hjemmesyrnet creme fraiche

  • Kroketter
    75,-

    3 stk. Confiteret svinebryst, kartoffelmos, Gammel Knas & brunet smørmayo

  • Wagyu Wellington Forårsrulle
    145,-

    2 halve wagyu flap meat MBS 8-9, duxelles af svampe, bresaola, trøffelmayo & friskrevet trøffel

  • Fræk Flæsk
    145,-

    2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo

  • Tatar & Caviar
    495,-

    6 stk. Wagyu-tatar rørt med olivenolie & havsalt. Serveret i vafler & toppet med Feed label Gold caviar 30 g.

Små retter


  • Drue Bruschetta
    85,-

    Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

  • Kammusling Ceviche
    135,-

    Hånddykket kammusling fra Norge vendt med chili, agurk, æble & frisk lime. Toppet med ørredrogn & koriander

  • Wagyu Carpaccio
    145,-

    Lynstegt wagyu striploin MBS 8-9 serveret med mayo med wagyu fedtegrever, saltet æggeblomme, dehydreret parmesan & spirersalat vendt i yuzu-vinaigrette

  • Katsu Sando Slider
    275,-

    Briochebolle med pankofriteret australsk wagyu mørbrad serveret med Jacobs signatursauce lavet på wagyu fedt, tomat, honning & chili

  • Skærebrættet
    145,- pr. pers.

    4 Feed Klassikere:
    Guldske
    Wagyu Carpaccio
    Drue Bruschetta
    Kammusling Cevich

    (Bestilles af min. 2 personer)

Hovedretter


  • Oksemørbrad Rigatoni
    165,-

    Pasta med oksemørbrad, svampe, cremet parmesansauce, forårsløg & sprød salvie.
    (Kan laves vegetarisk uden kød, men med ekstra svampe)
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: + 75 kr

  • Blomkål & Trøffel (v)
    165,-

    Smørstegt blomkål, trøffelpuré, urtesalat, syltede rødløg, røgede mandler & saltet æggeblomme
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: + 75 kr

  • Dansk Helleflynder
    185,-

    Porcheret helleflynder fra Hirtshals serveret med asiatisk inspireret sauce, syltede bøgehatte, grillede søde kartofler & sprøde chips

  • Bøf Wellington
    345,-

    Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce
    (Bestilles af min. 2 personer)
    All in? Tilføj:
    Friskrevet trøffel: +75,-
    “Søllerød salt”: +395,-

Sides

  • Feed Fries
    55,-

    med timian & aioli

  • Trøffel Parmesan Fries
    65,-

    med frisk estragon, havsalt, friskrevet trøffel & bearnaisemayo

  • Kroketter
    75,-

    med svinebryst, brunet smørmayo & Gammel Knas

  • “Søllerød salt”
    395,-

    Feed label Gold caviar 30 g.

Dessert


  • Fried Apple Pie
    85,-

    Hjemmelavet vaniljeis serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade 

  • Saltkaramel Creme Brulée
    85,-

    Klassisk creme brulée med twist af saltet karamel serveret med friske bær.
    Tilkøb:
    Dagens sorbet 45,-

  • Fransk Brownie
    85,-

    Kraftig mørk chokoladebrownie serveret med hvid chokolade ganache, friske bær & mandelnougatine

  • Tre Udvalgte Oste
    95,-

    Serveret med hjemmelavet knækbrød, chutney & bær