SkærebrættetGuldske / Drue Bruschetta / Kammusling Ceviche / Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Bøf WellingtonOksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce
All in? Tilføj:Friskrevet trøffel: +75,- Feed label Gold caviar: +395,-
Saltkaramel Creme BruléeKlassisk creme brulée med twist af saltet karamel. Serveret med friske bær
(Bestilles af min. 2 personer)
Carneros Creek Vintage Wines Estate, ChardonnayUSA – Californien – 2018
Monte Chiaro Chianti 345 Reserva , Sangiovese ChiantiToscana – Italien – 2018Olivini Condolcezza, Trebiano di LuganaVeneto – Italien – NV
Mandois Brut, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot MeunierFrankrig – Champagne – NV
1 stk. Feed label Gold caviar, smørristet boghvede & pisket creme fraiche
3 stk. Confiteret svinebryst, kartoffelmos, Gammel Knas & brunet smørmayo
2 halve wagyu flap meat MBS 8-9, duxelles af svampe, bresaola, trøffelmayo & friskrevet trøffel
2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, syltede rødløg & brunet smørmayo
Lynstegt wagyu sashimi MBS 8-9 med wagyu fedtegrever, brunet smør mayo & frisk trøffel
Rørt wagyu tatar, pisket creme fraiche & rødløg. Serveret i vafler toppet med 30 g. Feed label Gold caviar
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan
Kammusling vendt med chili, agurk, æble & frisk lime. Toppet med ørredrogn & aromatisk koriander
Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu fedt, cognac og skalotteløg. Toppet med kartoffelchips og bearnaise mayo Friskrevet trøffel +75,-
Briochebolle med pankofriteret australsk wagyu mørbrad serveret med Jacobs signatursauce lavet på wagyu fedt, tomat, honning & chili
4 Feed Klassikere:GuldskeDrue BruschettaKammusling CevicheWagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Pasta med oksemørbrad, svampe, cremet parmesansauce, forårsløg & sprød salvie.(Kan laves vegetarisk uden kød, men med ekstra svampe)All in? Tilføj:Friskrevet trøffel: + 75 kr
Smørstegt blomkål, trøffelpuré, urtesalat, syltede rødløg, røgede mandler & saltet æggeblomme med trøffelAll in? Tilføj:Friskrevet trøffel: + 75 kr
Smørstegt helleflynder, stegt chorizo, perlespelt & grønt. Serveret med hummersauce & fennikel crudité
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce (Bestilles af min. 2 personer)All in? Tilføj:Friskrevet trøffel: +75,- Feed label Gold caviar: +395,-
med timian & aioli
Med frisk estragon, havsalt, friskrevet trøffel & bearnaisemayo
med svinebryst, brunet smørmayo & Gammel Knas
Feed label Gold caviar 30 g.
Hjemmelavet vaniljeis serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade
Klassisk creme brulée med twist af saltet karamel serveret med friske bær.Tilkøb:Dagens sorbet 45,-
Kraftig mørk chokoladebrownie serveret med hvid chokolade ganache, friske bær & mandelnougatine
Flamberet Taleggio ost serveret med havtorn kompot & ristede mandler
2 stk. confiteret svinebryst med sprøde svær, Feed label Gold caviar, syltede rødløg & brunet smør mayo