menukort

Vi tager højde for kostrestriktioner, der påvirker dine madvalg.
Angiv venligst dette i bookingkommentaren, så vi kan imødekomme det.

All-in menu

1. Servering

Wagyu Tatar & Caviar + Asiatisk Tuntatar

2. Servering

Dumplings med Iberico & Søkogte rejer + Wagyu Minitacos

3. Servering

Katsu Sando Slider

4. Servering

Bøf Wellington

5. Servering

Dessert

Valgfri dessert (Vaniljeis & Caviar +20)

995 pr. person

(Bestilles af hele bordet)

Vin- eller drikkemenu

Vinmenu: 5 glas – 695
Drikkemenu: 5 glas – 595
Nul % menu: 5 glas – 495

Signaturmenu

Forret

Skærebrættet
Asiatisk Tuntatar, Feed Lollipops, Drue Bruschetta & Wagyu Minitacos

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce. (Kan laves uden parmaskinke)

Dessert

Chokolade Fudge
Med passionsfrugt & knas.

595 pr. person

(Bestilles af min. 2 personer)

Vin- eller cocktailmenu

Vinmenu: 3 glas – 395
Cocktailmenu: 3 glas – 395
Nul % menu: 3 glas – 295

Snacks

Blinis & Caviar

495

30g. Gold Caviar, blinis, creme fraiche & rødløg.

Flamberet A5 Wagyu (2 stk.)

195

Tyndskåret japansk A5 striploin & havsalt. Flamberes ved bordet.

Wagyu Tatar & Caviar (2 stk.)

175

Rørt Wagyu-tatar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold Caviar.

Wagyu Minitacos (2 stk.)

175

Pulled Wagyu & chimichurri-mayo i sprød tacoskal.

Wagyu Sharing (bestilles min. af 2 pers.)

265

Flamberet A5 Wagyu, Wagyu-tatar & caviar, Wagyu minitacos.

Broccolini & Trøffel (2 stk.)

165

Grillet broccolini, Karl Johan-svampemayo & friskrevet trøffel.

Feed Lollipops (4 stk.)

145

Confiterede vagtellår dyppet i krydret chili-honningsauce.

Forretter

Katsu Slider

295

Pankofriteret Wagyu-mørbrad i briochebolle. Serveres med Jacobs signatursauce med chili & honning.

Asiatisk Tuntatar

185

Peanut-wasabi-creme, citrongræsmayo, friteret porre & koriander.

Wagyu Carpaccio

195

Rullet Wagyu-carpaccio med sprød & revet parmesan, trøffelmayo & ricolaspirer.

Dumplings med Iberico & Søkogte rejer (3 stk.)

185

Dampede dumplings med Iberico, yuzu-kosho-sauce, koriander-sesamolie & søkogte rejer.

Drue Bruschetta (2 stk.)

95

Grillet ciabattabrød med feta-timiancreme & vindruer vendt med confiterede skalotteløg.

Skærebrættet

225

Asiatisk Tuntatar, Feed Lollipops, Drue Bruschetta & Wagyu Minitacos

Hovedretter

Bøf Wellington (Bestilles af min. 2 personer – pris pr. person)

395

Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampeduxelle, bagt i butterdej. Serveres med shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce. (Kan laves uden parmaskinke.)

Wagyu Bearnaise

695

200g. Wagyu-culotte MBS 8-9 med hasselbackkartofler, broccolini & bearnaise. (Bestilles af min. 2 personer).

Oksemørbrad & Svampe Rigatoni

195

Pasta med oksemørbrad & svampe i cremet Karl Johan-parmesansauce. (Kan laves vegetarisk.)

Dagens Hvidfisk

245

Pandestegt hvidfisk med ørredrogn, fregola & chipotle-hummersauce. (Kan laves pescetarisk.)

Grillet Spidskål

175

Grillet spidskål med kimchi-smør, ristede macadamianødder & cremet grøn fetasauce.

Sides

Hvidløgsstegt broccolini & Shiitake svampe

75

Timian Fries med aioli

65

Trøffel Fries med estragonmayo

85

Kartoffelmos

65

Hasselback Kartofler

75

Desserter

Citronfromage

125

Med vanilje-hasselnødcreme.

Saltkaramel Crème Brûlée

125

Med friske bær.

Vaniljeis & Caviar

145

Bourbon-vaniljeis, Gold Caviar & hasselnød.

Chokolade Fudge

125

Med passionsfrugt & knas.

Tak

Vi vender stærkt tilbage!