Signaturmenu

Forret

Skærebrættet
Tun Confit – Drue Bruschetta – Feed Lollipops – Wagyu Arancini

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce. (Kan laves uden parmaskinke)

Dessert

Creme Brulée
Saltkaramel creme brulée

595 pr. person

(Bestilles af min. 2 personer)

All-in menu

1. Servering

Tatar & Caviar & Tun Confit

2. Servering

Wagyu Arancini & Wagyu ”Sashimi”

3. Servering

Katsu Sando Slider

4. Servering

Bøf Wellington

5. Servering

Dessert – vælg mellem:

Creme Brulée eller Chokolade Fudge

995 pr. person

(Bestilles af hele bordet)

Vinmenu

3 glas til 395 - perfekt til vores Signaturmenu

5 glas til 695 - perfekt til vores All-in menu

Snacks

Tatar & Caviar (2 stk.)

175

Rørt Wagyu tatar & purløgsmayo i sprød skal, toppet med Gold caviar.

Fræk Flæsk (2 stk.)

155

Langtidstilberedt svinebryst med Gold caviar, syltede rødløg, brunet smørmayo & karse.

Wagyu “Sashimi” (2 stk.)

195

Lynstegt Wagyu sashimi MBS 8-9 med Wagyu fedtegrever, brunet smørmayo & friskrevet trøffel.

Flamberet Wagyu Tatar (4 skeer)

245

Wagyu tatar, flamberet ved bordet & rørt med asiatisk sauce. Toppet med ristet sesam.

Feed Lollipops (4 stk.)

145

Confiterede vagtellår dyppet i krydret chili-honningsauce.

Bøgehat Tempura

135

Bøgehatte friteret i tempura med ricotta-trøffelcreme.

Forretter

Katsu Slider

295

Pankofriteret Wagyu mørbrad i briochebolle. Serveres med Jacobs signatursauce med chili & honning.

Tun Confit

165

Confiteret tun med peanutcreme, citrongræsmayo & bonitoflager.

Wagyu Carpaccio

185

Wagyu carpaccio med 24 måneders parmesan, friterede kapers & trøffelmayo.

Wagyu Arancini (2 stk.)

165

Friteret risottokugle med braiseret Wagyu & citronmayo. Toppet med Wagyu carpaccio.

Drue Bruschetta (2 stk.)

95

Ciabattabrød grillet med feta-timiancreme & vindruer vendt med confiterede skalotteløg.

Skærebrættet

195

Tun Confit – Drue Bruschetta – Feed Lollipops – Wagyu Arancini

Hovedretter

Bøf Wellington

395

(Bestilles af min. 2 personer - Pris pr. person) Oksemørbrad rullet i parmaskinke med svampe duxelle, bagt i butterdej. Serveret med Shiitake-svampe, broccolini, kartoffelmos & rødvinssauce. (Kan laves uden parmaskinke)

Smørstegt Helleflynder

235

Helleflynder med perlebyg, chorizo, grønt & hummersauce. (Kan laves uden chorizo)

Portolenta (v)

175

Langtidstilberedte portobellosvampe på sprødstegt polenta med butternutpuré, syltede bøgehatte & svampesauce.

Pasta Tripoline

185

Pasta med oksemørbrad & svampe i parmesansauce. Toppet med purløg & salvie. (Kan laves vegetarisk)

Sides

Hvidløgsstegt broccolini & Shiitake svampe

65

Timian Fries med aioli

65

Trøffel Fries med estragonmayo

85

Desserter

Saltkaramel Creme Brulée

110

Serveres med friske bær.

Cookie Dough Tiramisu

110

Savoiardi med kaffe, Amaretto & stykker af cookie dough.

Chokolade Fudge

110

Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade, yuzu & karamelliserede hasselnødder.

Tak

Vi vender stærkt tilbage!