Menu 1

545,-


Forret

Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu fedt, cognac og skalotteløg.
Toppet med kartoffelchips og bearnaisemayo

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

Dessert

Sponge Brownie
Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade & karamelliserede hasselnødder

Menu 2

695,-


Snacks

Ørredrogn & caviar
Ørredrogn, Gold caviar, pisket creme fraiche og rødløg i sprød krustade

Fræk Flæsk
Confiteret svinebryst med sprødt svær, Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo

Forret

Drue Bruschetta
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu-fedt, cognac og skalotteløg.
Toppet med kartoffelchips og bearnaisemayo

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

Dessert

Sponge Brownie
Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade & karamelliserede hasselnødder

Menu 3

995,-


Appetizers & Bobler

Wagyu “Sashimi“ 
Lynstegt wagyu sashimi MBS 8-9 med wagyu fedtegrever  & brunet smør mayo friskrevet trøffel

1 glas cava

Snacks

Ørredrogn & caviar
Ørredrogn, Gold caviar, pisket creme fraiche og rødløg i sprød krustade

Fræk Flæsk
2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo

Forret

Drue Bruschetta
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu-fedt, cognac og skalotteløg.
Toppet med kartoffelchips og bearnaisemayo

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce. 

Vi går ALL IN og topper retten med friskrevet trøffel

Dessert

Sponge Brownie
Med dulce de leche, krystalliseret hvid chokolade & karamelliserede hasselnødder

Vinmenu

Standard, 3 glas: 395,- pr. person


Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay
USA – Californien – 2018 

Monte Chiaro Chianti 345 Reserva , Sangiovese Chianti
Toscana – Italien – 2018

Olivini Condolcezza, Trebiano di Lugana
Veneto – Italien – NV


Premium, 3 glas: 495,- pr. person

Seguinot-Bordet Petit Chablis, Chardonnay
Bourgogne – Frankrig – 2019

Malleolus Bodegas Emilio Moro, Tempranillo
Catalia y Leon – Frankrig – 2018

Eishewine, Schmitt Sohne, Welschriesling, Ortega, Optmia
Rheinhessen – Tyskland – 2016


Start med et glas Champagne: +120 pr. person

Mandois Brut, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Frankrig – Champagne – NV 

Fri vin, øl, vand & sodavand – Standard

3 timer: 345,- pr. person


Hvidvin
Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay, 2018
Californien, USA

Rødvin
Seven Fires, Vintage Wine Estates, Zinfandel, 2018
Californien, USA

Øl
Heineken

Sodavand
Pepsi / Pepsi Max / Faxe Kondi

Fri vin, øl, vand & sodavand – Premium

3 timer: 645,- pr. person


Bobler
Cava, Can Petite, Macabeo, Parellada, NV
Spanien – Catalonien

Hvidvin
Chablis, Roche de Bellene, Chardonnay, 2018
Frankrig – Bourgogne

Rødvin
Mauro Molino “Barolo”, Nebbiolo
Italien – Piemonte – 2017

Øl
Motueka Lager
Juicy Galaxy Anarkist

Sodavand
Pepsi / Pepsi Max / Faxe Kondi

Kaffe & Thé

Ad libitum: 35,- pr. person