Appetizers & Bobler
Jacob & køkkenteamet tryller en omgang lækre snacks frem til jer
1 glas cava
Snacks
Wagyu “Sashimi”
Lynstegt wagyu sashimi MBS 8-9 med wagyu fedtegrever, brunet smør mayo & frisk trøffel
Fræk Flæsk
2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo
Forret
Drue Bruschetta
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan
Wagyu Bøf-Bearnaise Tatar
Rørt tatar med stegt og råt wagyu kød, wagyu-fedt, cognac og skalotteløg.
Toppet med kartoffelchips og bearnaisemayo
Hovedret
Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauc.
Vi går ALL IN og topper retten med “Søllerød salt” (Feed label Gold caviar)
Dessert
Fried Apple Pie
Hjemmelavet vaniljecreme serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade