Menu 1

495,-


Forret

Wagyu Carpaccio
Lynstegt wagyu striploin MBS 8-9 serveret med mayo med wagyu fedtegrever, saltet æggeblomme, dehydreret parmesan & spirersalat vendt i yuzu-vinaigrette

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

Dessert

Fried Apple Pie
Hjemmelavet vaniljecreme serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade

Menu 2

675,-


Snacks

Tatar & Caviar
Wagyu-tatar rørt med olivenolie & havsalt. Serveret i vafler & toppet med Feed label Gold caviar

Fræk Flæsk
Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo

Forret

Drue Bruschetta
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

Wagyu Carpaccio
Lynstegt wagyu striploin MBS 8-9 serveret med mayo med wagyu fedtegrever, saltet æggeblomme, dehydreret parmesan & spirersalat vendt i yuzu-vinaigrette

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauce

Dessert

Fried Apple Pie
Hjemmelavet vaniljecreme serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade

Menu 3

995,-


Appetizers & Bobler

Sortfods Iberico skinke & Comté
Sprøde svær & sour cream
Trøffel chips & trøffelmayo

1 glas cava

Snacks

Tatar & Caviar
Wagyu-tatar rørt med olivenolie & havsalt. Serveret i vafler & toppet med Feed label Gold caviar

Fræk Flæsk
2 stk. Confiteret svinebryst med sprødt svær, Feed label Gold caviar, løgskaller & brunet smørmayo

Forret

Drue Bruschetta
Bagte vindruer, feta-timian creme, confiterede skalotteløg og hvidløg samt parmesan

Wagyu Carpaccio
Lynstegt wagyu striploin MBS 8-9 serveret med mayo med wagyu fedtegrever, saltet æggeblomme, dehydreret parmesan & spirersalat vendt i yuzu-vinaigrette

Hovedret

Bøf Wellington
Oksemørbrad smurt i Dijon sennep, duxelles af svampe, parmaskinke & butterdej. Serveret med kartoffelmos, grønt & rødvinssauc. 

Vi går ALL IN og topper retten med “Søllerød salt” (Feed label Gold caviar)

Dessert

Fried Apple Pie
Hjemmelavet vaniljecreme serveret på friteret apple pie med varme krydderier & brændt hvid chokolade

Vinmenu

Den Lette, 3 glas: 345,- pr. person


Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay
USA – Californien – 2018 

La Coppia Chianti Classico, Corsignano, Sangiovese
Italien – Toscana –  2017 

Château Le Pin Sacriste, Sauvignon Blanc, Semillion, Muscadelle
Frankrig – Bordeaux – 2019


Den Tunge, 3 glas: 475,- pr. person

Chablis, Roche de Bellene, Chardonnay
Frankrig – Bourgogne – 2018

Brunello di Montalcino, Tenuta Brunelli, Sangiovese
Italien – Toscana – 2016 

Château Lamourette, Sauternes, Sauvignon Blanc & Semillon
Frankrig – Bordeaux – 2010


Start med et glas Champagne: +120 pr. person

Mandois Brut, Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Frankrig – Champagne – NV 

Fri vin, øl, vand & sodavand

3 timer: 345,- pr. person


Hvidvin
Carneros Creek Vintage Wines Estate, Chardonnay, 2018
Californien, USA

Rødvin
Seven Fires, Vintage Wine Estates, Zinfandel, 2018
Californien, USA

Øl
Heineken

Sodavand
Pepsi / Pepsi Max / Faxe Kondi

Kaffe & Thé

Ad libitum: 35,- pr. person

Adresse


Vesterbrogade 1p
1620 København V

32 20 60 36
info@feed.dk
Book bord

Køkkenets åbningstider


Søndag - Torsdag 
17:00 - 21:00
Fredag - Lørdag
17:00 - 22:00

Cocktailbar har åben til 02:00 fredag og lørdag.